View unanswered posts | View active topics It is currently Fri Nov 24, 2017 5:16 pm



Reply to topic  [ 1 post ] 
 Apache doesnt work 
Author Message
Junior Member

Joined: Mon Jan 28, 2008 12:42 pm
Posts: 1
Post Apache doesnt work
hello everybody,

this is my first post, i hope i can get a good answer on my question.

i installed apache on my computer. but when i go to localhost i dont see something like "it works". So im really curious what i should do to let it work.

here is the error.log

Code:
Starting the Apache2.2 service
The Apache2.2 service is running.
rmine the server's fully qualified domain name, using 192.168.0.8 for ServerName
[Mon Jan 28 19:19:40 2008] [notice] Apache/2.2.8 (Win32) configured -- resuming normal operations
[Mon Jan 28 19:19:40 2008] [notice] Server built: Jan 18 2008 00:37:19
[Mon Jan 28 19:19:40 2008] [notice] Parent: Created child process 5396
httpd.exe: Could not reliably determine the server's fully qualified domain name, using 192.168.0.8 for ServerName
httpd.exe: Could not reliably determine the server's fully qualified domain name, using 192.168.0.8 for ServerName
[Mon Jan 28 19:19:40 2008] [notice] Child 5396: Child process is running
[Mon Jan 28 19:19:40 2008] [notice] Child 5396: Acquired the start mutex.
[Mon Jan 28 19:19:40 2008] [notice] Child 5396: Starting 64 worker threads.
[Mon Jan 28 19:19:40 2008] [notice] Child 5396: Starting thread to listen on port 80.


Arnoud


Mon Jan 28, 2008 12:47 pm
Report this post
Profile
Display posts from previous:  Sort by  
Reply to topic   [ 1 post ] 

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 0 guests


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  
cron
© Copyright 2003-2008 www.php-editors.com. The ultimate PHP Editor and PHP IDE site.